Free cookie consent management tool by TermsFeed

Restaurante especializado en carnes en A Coruña

La carta

Para compartir – To share

Carpaccio de Buey Wagyu – 14€ Wagyu Ox Carpaccio
Brioche de carrillera de vaca a baja temperatura – 13€ Brioche of beef cheek cooked at low temperature

Croquetas caseras de temporada – 15€ Our homemade seasonal croquettes                                            

Ensaladilla tradicional con langostinos y tobiko – 12€ Traditional Spanish potato salad with prawns and tobiko

Anchoas de Santoña extra – 7/12€ Homemade extra anchoives from Santoña

Homenaxe labrego – Tribute to the land

Canelón de berenjena con velouté de verduras y aceite de trufa – 14€ Eggplant caneloni with truffle oil
Arroz meloso carnaroli de butifarra con mahonesa de ajo asado – 19€ Carnaroli rice with catalonian sausage and garlic mayonnaise
Puerros con salsa de trufa y almendras, pistacho, foie y cecina – 19€ Leaks with truffle and almond sauce, foie and cold meat

Homenaxe ao Mar – Tribute to the sea

Xarda curada con humus de garbanzo y alga aonor – 15€ Cured mackerl with chickpea hummus and Aonor seaweed
Gyozas fritas de rape y langostinos – 19€ Fried gyozas stuffed with monk fish and prams
Tartare de gamba roja de Huelva con emulsión de mango – 19€ Huelva red prawn tartare with mango emulsion
Ostra al natural/aliñada con emulsión de alga codium (und) – 2/3€ Natural Oyster/Oyster with codium, piparra and chive oil
Arroz carnaroli marinero – s/m Carnaroli rice with seafood
Pulpo de la ría con falsa mugardesa – 22€ Galician´s octupus with potato parmentier and false mugardees’ recipe
Pescado del día s/m Fish of the day

Homenaxe Carnívoro – Tribute to Meat lovers

Chuletón o chuleta de vaca madurada – 65€/Kg Dry-aged beef Ribeye or steak
Chuletón o Tomahawk de buey – 110€/Kg Ox Tomahawk or Ribeye
Solomillo de vaca gallega en Kamado con chips de yuca – 24€ Beef tenderloin with yuca chips

Postres caseros – Homemade deserts

Tarta de queso – 6€ Cheese cake
Golosía de chocolates con sopa de chocolate blanco y helado – 6€ Chocolate base desert with white chocolate soup and icecream
Lemon pie – 6€